Luksusa vinila flīzes (LVT)

Luksusa vinila flīzes (LVT)

Luksusa vinila flīzes (LVT) pakāpeniski iekaro pasauli. Pateicoties materiāla izturībai pret bojājumiem, vieglai kopšanai un moduļveida formātam,  segumi ir plaši izplatīti arhitektūras un interjera dizaina projektos – veikalos un salonos, viesnīcās un restorānos.

Mūsu pārstāvētie ražotāji: Tarkett, ForboKronospan, Berry Alloc, Decora, Milliken

 

Apvieno parketa un lamināta priekšrocības

Apvieno parketa un lamināta priekšrocības

Luksusa vinila flīzes (LVT) ir universāls materiāls flīžu jeb dēļu veidā, kas apvieno parketa un lamināta priekšrocības. LVT imitē dabīgus materiālus, kā koks un akmens, un ir veiksmīga alternatīva izmantošanai telpās, kurās ierasts izmantot flīzes, jo LVT ir siltāks, labāk izolē skaņu un nepaliek slidens. Pateicoties printa augstajai izšķirtspējai un sinhronajam reljefam, vizuāli LVT ir līdzvērtīgs parketa vai dabīga akmens grīdas segumiem.

Ieklāšanas iespējas

Materiāls paredzēts ieklāšanai  uz apsildāmajām grīdām, jo tam piemīt laba siltuma vadītspēja un zems izplešanās koeficients. LVT ieklāšanas iespējas ir dažādas – līmējams pie pamatnes, brīvi stāvošs pie pamatnes un ar Click funkciju. LVT Click piedāvā vienkārši instalējamu klikšķa sistēmu, kurai nav nepieciešami īpaši pamatnes sagatavošanas darbi, instrumenti vai līme. LVT ir siltāks, labāk izolē skaņu un nepaliek slidens. Tāpat tas ir mitrumizturīgs un labi pasargāts pret nolietojumu, spicu papēžu un smagu mēbeļu nospiedumiem.

Ieklāšanas iespējas
Daudzveidīga toņu palete un dizaina iespējas

Daudzveidīga toņu palete un dizaina iespējas

Pieejami gludi lokšņu malu savienojumi, kā arī iespējams izvēlēties dizainus ar fāzītēm (gropītēm) lokšņu malās. Izmēri ir ļoti dažādi – taisnstūrveida, kvadrātveida, gan lielāki, gan mazāki. Iecienītākais izmērs ir 1,2 m x 25cm. Biezums pieejami no 2 līdz 4,5 mm. Dažādu toņu koka dekori, akmens vai keramisko flīžu imitācijas, auduma tekstūras un citi mākslinieciski risinājumi. Pieejami dizaini, kur uz virsmas iestrādātā tekstūra atbilst zem tās esošajam zīmējumam.

Mūsu pārstāvēto ražotāju katalogi: Tarkett, ForboKronospan, Berry Alloc, Decora, Milliken

Konsultācija

Vai Jums ir nepieciešama dizainera palīdzība vai tehniskais risinājums projektam? Jautājiet mūsu speciālistiem. Sāciet ar individuālu konsultāciju, kuras laikā mūsu speciālisti izzinās Jūsu vēlmes un vajadzības, lai piedāvātu tieši Jums piemērotāko risinājumu.

Privātpersonām Uzņēmumiem
×

Kontakti

Reaton apdares materiālu veikals: Čiekurkalna 2.līnija 74, Rīga, LV-1026

Rādīt ceļu +371 25777771 apdare@reaton.lv

Reaton apdares materiālu veikala darba laiks:

P-P: 09:00-18:00

S: 10:00-16:00

Sv: slēgts.

mc2 interjera un delikatešu centrs: Krasta iela 68a, Rīga, LV-1019

Rādīt ceļu +371 29723232 (Galleria); +371 20405577 (Decorum) decorum@mc2.lv

mc2 interjera un apdares materiālu nodaļu darba laiks:

P-S: 10:30-19:00
Sv: slēgts.

Pieteikties jaunumiem