Izlietnes

Izlietnes

Jūsu pašsajūtu un vannasistabas komforta līmeni būtiski ietekmēs izvēlētā produkta veids un pielietojums. Viens no priekšmetiem, kuru Jūs regulāri izmantojat, iegriežoties vannasistabā, ir izlietne. Mūsu piedāvājuma klāstā ir pieejamas 3 veidu vannasistabas izlietnes – pie sienas stiprināmas izlietnes, kuras vizuāli iespējams papildināt ar  „puskāju”, kas noslēpj komunikāciju cauruli. Mēbelēs iebūvētas izlietnes ar praktisku funkcionālo pielietojumu un estētisku izskatu un uz mēbeles uzliekamas izlietnes.

Mūsu pārstāvēto ražotājiVilleroy & Boch, Duravit Ideal StandardToto, Vitra, Kerasan, PAAKeuco, Ravak, Artceram, Sbordoni, Simas.

Keramikas un akmens masas izlietnes

Keramikas un akmens masas izlietnes

To, cik ērti izlietne ikdienā lietojama, nosaka produkta izmēri (platums, dziļums, augstums) un veids. Mēs piedāvājam keramikas un akmens masas izlietnes, sākot no tīras vienkāršības un vietu taupoša praktiskuma, līdz elegantiem un godalgotiem dizainiem. Krāsu, izmēru un dizainu daudzveidība, kas  apmierinās jebkuru gaumi.

Vannasistabas izlietnes veidi

Izvēloties jebkuru no izlietņu veidiem, noteikti jāpievērš uzmanība produkta uzbūvei. Ja, pie sienas stiprināmajām  un mēbelēs iebūvētajām izlietnēm, ūdens un kanalizācijas izvade iespējama tikai no sienas, tad izlietnēm ar kāju – arī no grīdas. Katrai konkrētai situācijai un telpai piemērotāko variantu ieteiks Reaton speciālisti.

Mūsu pārstāvēto ražotāju katalogi: Villeroy & Boch, Duravit Ideal StandardToto, Vitra, Kerasan, PAAKeuco, Ravak, Artceram, Sbordoni, Simas.

Vannasistabas izlietnes veidi
Konsultācija

Vai Jums ir nepieciešama dizainera palīdzība vai tehniskais risinājums projektam? Jautājiet mūsu speciālistiem. Sāciet ar individuālu konsultāciju, kuras laikā mūsu speciālisti izzinās Jūsu vēlmes un vajadzības, lai piedāvātu tieši Jums piemērotāko risinājumu.

Privātpersonām Uzņēmumiem
×

Kontakti

Reaton apdares materiālu veikals: Čiekurkalna 2.līnija 74, Rīga, LV-1026

Rādīt ceļu +371 25777771 apdare@reaton.lv

Reaton apdares materiālu veikala darba laiks:

P-P: 09:00-18:00

S: 10:00-16:00

Sv: slēgts.

mc2 interjera un delikatešu centrs: Krasta iela 68a, Rīga, LV-1019

Rādīt ceļu +371 29723232 (Galleria); +371 20405577 (Decorum) decorum@mc2.lv

mc2 interjera un apdares materiālu nodaļu darba laiks:

P-S: 10:30-19:00
Sv: slēgts.

Pieteikties jaunumiem